07 september 2006

Teine päev Indias

Teine paev Indias ei jaa esimesle alla. Magasime Katliniga (ei saa tapitahti teha) peaaegu 12 tundi. Siis laksime linnatuurile.

Ja millegiparast pidin sinna mootorattaga minema. Amiti soitis. Amit on see poiss kelle juures siin paar esimest paeva oleme. Igatahes, ilma kiivri ja muu sissejuhatuseta istusin ta selja taha ja algas motikasoit mooda india teid. Poole tee peal märkasin, et kõik mehed sõidavad motikaga niiviisi tavaliselt. Aga naised ei istu mitte kaksiratsi vaid parema kintsu peal jalad kombekalt ühele poole. No tere hommikust! Mida see veel peaks tähendama! Eks ma siis sõitsin niiviisi lõpuni, itsitades kummastavatele pilkudele vastu. Meil euroopas...

No ja siis tuli linnatuur. Buss korjas meid peale ja viis turistikale. No vaatasime kõike mis vaja. Aga siis ei pidanud enam vastu. Ühes poes me lihtsalt pidime saride kanga ära ostma. Need olid nii ilusad! Puuvilllased, šiboriga. Mul on tumepunase, oranži ja roosaga. Kätlinil sinise ja oranžiga. Tõesti väga ilusad ja pehmed. Onu näitas kuidas siduda ja puha. Eks me maksime kindlasti üle , sest see oli ikka paras turistikas ja väga palju ei länud õnneks alla ka kaubelda. Aga olieme rahul.

Nüüd, õhtul tegi Amiti õde meile käte peale maalingud. Nii mõnusasti lõhnavad!